Levering & Retur

Vi tilbyder levering med GLS og Post Nord. Du kan læse mere om vores forskellige fragtpriser og muligheder lige her.

Hos Homehagen tilbyder vi gratis retur indenfor 14 dage fra modtagelse af ordren. Send os en mail på info@homehagen.com med dit ordrenummer og hvad du ønsker at returnere, og så sender vi dig en gratis returlabel på email, som du blot skal printe og sætte på din returpakke.

Hos Homehagen yder vi to års reklamationsret. Skulle du have en reklamation beder vi dig om at henvende dig så hurtigt som muligt. Kig forbi butikken eller send os en mail på info@homehagen.com med et billede og nogle få ord omkring reklamationen.

Produkter

Vores produktion ligger i Portugal på en anerkendt, GOTS-certificeret fabrik.

En væsentlig del af vores succes er kvaliteten og valget af vores samarbejdspartner, som har deres fokus på, hvordan de producerer deres stoffer og tekstiler. Ved at samarbejde med eksperter indenfor tekstil fra den berømte region Guimaraes i Portugal er vi i stand til at levere et premium-produkt, der opretholder en høj standard for vævning. Producenten kan ligeledes stå inde for at lave et produkt, der kan modstå tidens test. Alt er fremstillet af dygtige håndværkere, der gennem tiden har arbejdet indenfor samme område siden 1700-tallet.

Vores sengetøj i bomuldssatin og bomuldspercale er både GOTS-certificeret og bærer Oeko-tex certificeringen.

Vores hør sengetøj er Oeko-Tex certificeret.

Vores håndklæder er i økologisk bomuld og Oeko-Tex certificeret.

Vores uld-produkter er Oeko-Tex certificeret.

Vores bomuldspuder er GOTS-certificeret og Oeko-Tex-certificeret.

Vi bruger udelukkende økologisk bomuld, der enten er Oeko-Tex certificeret eller GOTS-certificeret.

Vores sengetøj kommer i mange forskellige størrelser. Se vores størrelsesguide lige her.

Vask & Pleje

Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Sengetøjet kan godt tåle at blive tørretumblet ved lav varme, men vi anbefaler at du lufttørrer sengetøjet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet. De første gange, du vasker dit sengetøj, anbefaler vi 40 grader og du vil måske opleve det krøller lidt. Da sengetøjet er 100% økologisk og uden nogen form for anti krøl kemi eller anden kunststof, vil det have et naturligt krøl, men det bliver glattere i brug, når fibrene er blevet bearbejdet og har sat sig. Ønskes et glat og blank udtryk anbefales strygning.

Andet

Hvis du har andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os på +45 3045 6045 eller sende os en email på info@homehagen.dk.