Denne sidde er ikke kompatibel med din browser. Vi anbefaler dig at bruge eksempelvis Chrome.

Om os

Homehagen er et dansk brand, der er dedikeret til at skabe produkter, der bringer kvalitet, holdbarhed og komfort til dit hjem. Med en baggrund i interiør- og modebranchen i både København og London, gik Jan Oliver Booth og Henrik Pedersen i 2018 sammen om at etablere Homehagen og designe en kollektion, der tilføjer et luksuriøst og farverigt præg til din hverdag.

 

Vores etik er bygget på en stærk forpligtelse til kvalitet, og vi ønsker at opbygge et luksuriøst livsstilsbrand, der fokuserer på at designe produkter, der forbedrer atmosfæren i dit hjem og giver dig en følelse af komfort og tilfredshed. Samtidig er vi drevet af en stor ansvarsfølelse og af at skabe noget brugbart og smukt, der holder. Vi har fokus på, hvordan vores virksomhed påvirker både mennesker og planeten, fra landmand til forbruger og alt derimellem. Som vi ser det, er det at drive en bæredygtig virksomhed en moralsk forpligtelse.

 

Vi er stolte af, at vores produkter er vævet i Portugal, hvor traditionelt håndværk og fine kvaliteter har været en fremtrædende del af deres kultur i århundreder. Vores fabriks historiske arv og kultur inden for produktion af boligtekstiler, kombineret med deres engagement i kvalitet og dedikation til håndværket, gør dem til den ideelle partner for os. Deres ekspertise kommer tydeligt til udtryk i hver eneste detalje af vores tekstiler - hvad enten det er i vores udsøgt bløde håndklæder eller i vores højkvalitetssengetøj. Hver tråd har været i hænderne på en ekspert for at opnå den perfekte balance i dit hjem.

 

Homehagen er en kollektion af gennemtænkte og omhyggeligt fremstillede tekstiler, der udspringer af et ønske om at producere tidløst design i en enestående kvalitet. Ved at kombinere godt design og håndværk med en kompromisløs sans for detaljer, er vores produkter lavet til at holde hele livet.

  

Kurv

Du har opnået fri fragt på din ordre Du er 349 kr fra gratis fragt.
Ikke flere produkter tilgængelige for køb