Om os

Homehagen henter sin inspiration fra traditionelt skandinavisk design

Jan Oliver Booth & Henrik Pedersen har arbejdet i interior- og modebranchen både i London og i København. De grundlagde deres København-baserede sengetøjsfirma i 2018.
“Drivet” til at starte en virksomhed der kunne vokse ud fra deres behov og ønsker om at designe og producere unikke produkter. Alt med en stærk æstetik i høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser og som er i harmoni med miljøet. Alle vores produkter er Økologisk og Oeko-Tex® certificeret.
  
En væsentlig del af vores succes er kvaliteten og valget af vores samarbejdspartnere som har deres fokus på hvordan de producerer deres stoffer og tekstiler. Ved at samarbejde med eksperter indenfor tekstil fra den berømte region Guimaraes i Portugal er vi i stand til at levere et premium-produkt, der opretholder en høj standard for vævning. Producenterne kan ligeledes stå inde for at lave et produkt der kan modstå tidens test. Alt er fremstillet af dygtige håndværkere, der gennem tiden har arbejdet indenfor samme område siden 1700-tallet.

INGEN DYRE MELLEMLED

Utrolige kvaliteter til rimelige priser.

Læs mere

LUKSURIØST SENGETØJ

Vi bruger kun single-ply tråde, langfibret bomuld i 300-400 trådtrælling.

Læs mere

LEVERING

Gratis fragt på alle ordre over 349.- Dkk. Leveringstid er 2-3 hverdage ,Gratis returnering

Læs mere