Hvorfor Os

3 grunde til at du skal købe dit sengetøj hos Homehagen

Hos Homehagen er vi stolte af vores unikt designede sengetøj fordi vi bruger den bedste kvalitets bomuld, meget komfortable luksus lagner og dynebetræk.

 

1. Ingen risiko, alle fordele

Det er ikke nødvendigt at bruge tid længere på at søge i butikkerne for at finde unikke produkter. Køb online og få sengetøj leveret direkte til din dør, nemt og hurtigt.

Plus vi er så sikre på du vil elske produkterne, at vi tilbyder gratis returneringer og en 2 års garanti på alle vores varer.

 

2. Homehagen startede ud fra ønsket om at finde unikt sengetøj

Jan og Henrik var på udkig efter lækkert sengetøj, der kunne gøre en forskel i deres hjem. Design og kvalitet var en vigtig faktorer sammen med økologiske værdier - og som ikke skulle koste en formue. Da det ikke lykkedes at finde det i markedet - måtte de skabe det.

3. ...så de gjorde arbejdet for dig

Homehagens grundlæggere har brugt utallige timer på at designe perfekte produkter og på at finde den helt rigtige producent, som kunne skabe det ønskede resultet.
Et unikt produkt, der har sine rødder i Skandinavien, fremstillet i fantastiske kvaliteter som kun vil blive bedre i brug - priserne er konkurrencedygtige og vi har stærke økologiske værdier.

 
 
 

LUKSURIØST SENGETØJ

Vi bruger kun single-ply tråde, langfibret bomuld i 300-400 trådtrælling.

Læs mere

LEVERING

Gratis fragt på alle ordre over 349.- Dkk. Leveringstid er 2-3 hverdage ,Gratis returnering

Læs mere