Denne sidde er ikke kompatibel med din browser. Vi anbefaler dig at bruge eksempelvis Chrome.

Værdi Råvarer af høj kvalitet, en ansvarlig forsyningskæde og rimelige priser.

Prissætning Filosofi

 

Vi har ingen interesse for at være et dyrt eller eksklusivt mærke. Høj kvalitet betyder ikke høje priser, og høje priser garanterer ikke høj kvalitet.

Vi vil have, at alle elsker deres hjem. Og en vigtig del af at elske dit hjem er at føle sig godt om kvaliteten og prisen på det sengetøj du køber. Vi vil hellere sælge ti højkvalitets arksæt på 699Dkk end fire sæt på 1200Dkk hver.

Hos HOMEHAGEN beslutter vi alle centre om, at vi øger den værdi, vi leverer til vores kunder. Vi udnytter vores brancherfaring og relationer til at holde produktionsomkostningerne nede, så vi kan tilbyde de højeste kvalitetsprodukter til de bedste priser rundt.

Percale senetøj

HOMEHAGEN`S Pride

Da vi besluttede at bygge et mærke, der tilbyder højkvalitets sengetøj til gode priser, lovede vi aldrig at ofre kvalitet for at ramme et prispunkt - og det gjorde vi ikke. Vi har skabt de bedste produkter, som er mulige og bragt dem på markedet til tilgængelige prispunkter. Vi er stolte af vores produkter, vores priser og den værdi, vi bringer til vores kunder ... og vi ville ikke gøre det på nogen anden måde.

Kurv

Du har opnået fri fragt på din ordre Du er 349 kr fra gratis fragt.
Ikke flere produkter tilgængelige for køb