Denne sidde er ikke kompatibel med din browser. Vi anbefaler dig at bruge eksempelvis Chrome.

Sateen eller Percale sengetøj. Hvad er det rigtige for mig?

Vidste du, at stoffet i dit sengetøj kan have en stor indflydelse på, hvor behageligt din søvn er? Hvis du er lige som os, stræber du efter at maksimere alle dine hviletider. Derfor er det afgørende at vælge noget sengetøj, der passer til dine sovende præferencer. Men der er ingen mangel på forskellige stoffer og vævninger på markedet, og det er ikke som om du har tid til at prøve dem alle selv. Så forbliver det afgørende spørgsmål: Hvilket sengetøj er det rigtige valg for dig?

 

Hos Homehagen er vi glade for at give alle de råd og ressourcer, du har brug for til at forstå, hvilke sengetøjsprodukter der bedst passer til dine unikke behov.

 

Foredele ved Bomuldspercale.

Der er ikke noget værre end at vende og dreje om natten i en ubehageligt varm seng, især når det stadig er for koldt til at afstå fra tæpper helt. Og mens den kolde side af din pude giver en velkommen udsættelse, er det bare et koldt, flygtigt fald i kogepanden. Hvis du føler du vågner og føler dig svedig om natten - om det er varmt vejr eller om du naturlig er varm når du sover - kan det være på tide at opgradere til et sæt percale sengetøj.

 

 

 

Percale er et fint, tætvævet stof, der er kendt for sin matte finish og en kølig og crisp føleses. Den er skabt ved hjælp af en almindelig vævning (En basic stil, hvor vævningen skifter under og over the warp), hvilket gør det usædvanligt let og åndbart. Som et resultat er percale sengetøj et naturligt valg for "hot sleepers" og sommermånederne. Enkelt sagt, hvis du leder efter sengetøj, der kombinerer holdbarhed med en komfortabel, cool sovende oplevelse, skal percale-produkter være øverst på din liste.

 

 

 

 

Fordele Sateen

Det er næsten umuligt at nyde en nats søvn, når du konstant angribes af kulden. Opvarmede tæpper og syv lag sokker kan mildne dette problem i et stykke tid ... indtil de overvælder dig med varme og du smider dem væk og sætter dig ret tilbage til hvor du startede. Under alle omstændigheder, hvis du jævnligt er plaget af kølige temperaturer om natten, er det tid til at kigge på sateen sengetøj.

 

Sateen er et luksuriøst stof, der er utroligt glat, varmt og blødt. Sateen er lavet med satinvæv, hvilket gør den holdbar, blank og relativt tyk. Som du måske forventer, "kolde sovende" og folk, der lever i køligere dele af verden, elsker sateen sengetøj takket være den fænomenale varme og blødhed, det har. Vi anbefaler stærkt at tjekke sateenprodukter, hvis du søger sengetøj, der fusionerer varme med en attraktiv blødhed.

 

Kurv

Du har opnået fri fragt på din ordre Du er 349 kr fra gratis fragt.
Ikke flere produkter tilgængelige for køb