Denne sidde er ikke kompatibel med din browser. Vi anbefaler dig at bruge eksempelvis Chrome.

Ofte stillede spørgsmål om vores sengetøjsprodukter

Hvad er trådtællingen af jeres sengetøjsprodukter, og hvorfor er det vigtigt?

Trådtællingen refererer til antallet af tråde pr. kvadrattomme i et stof. Vores produkter har en trådtæthed på 300. En højere trådtælling indikerer ofte et glattere og mere holdbart stof, men det er ikke den eneste indikator for kvalitet. Andre faktorer, som kvaliteten af de anvendte fibre, spiller også en væsentlig rolle for følelsen og holdbarheden. Vi bruger kun det bedste langfibret bomuld, der føles glat og er holdbart på samme tid. Det gør, at sengetøjet kun bliver blødere med tiden

Hvilke materialer er jeres sengetøjsprodukter fremstillet af, og er de miljøvenlige?

Vores sengetøjsprodukter er fremstillet af økologisk bomuld & 100% linned. Vi prioriterer bæredygtighed og miljøvenlighed, ved at bruge økologiske og ansvarligt indkøbte materialer når det er muligt. Vi er dedikerede til at reducere vores miljøaftryk og sikre, at vores sengetøjsprodukter opfylder miljøvenlige standarder og er gode for dig og planeten.

Hvordan passer jeg bedst på mine nye sengetøjsprodukter?

Generelt anbefaler vi at vaske første gang ved 40 grader med et mildt vaskemiddel og følge de medfølgende vaskeanvisninger. Undgå skrappe kemikalier og høj varme for at forlænge levetiden på dit nye sengetøj. Efter første vask på 40 grader, er det fint at vaske ved 60 grader.

Hvad er forskellen mellem percale- og satinlagner, og hvilken skal jeg vælge?

Percale lagner giver en kølig følelse og er mere åndbare, mens satin lagner har et mere glat, silke-agtigt finish og generelt er lidt varmere. Valget mellem percale og satin afhænger af dine personlige præferencer. Hvis du kan lide et skarpt, mat finish, bør du vælge percale. Hvis du derimod foretrækker en blød og mere silke-agtig følelse af lagnet, bør du vælge satin.

Tilbyder I garanti eller tilfredshedsgaranti for jeres sengetøjsprodukter?

Ja, vi tilbyder 2 års garanti på alle vores produkter, og vi står inde for deres kvalitet. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte vores kundeservice som vil hjælpe dig videre.

Krymper materialet?

Materialet er forvasket, så en eventuel krympning er minimal. Men hvis du tørretumbler og især ved høj varme, kan du forvente en vis krympning, men det vil ikke påvirke produktets pasform.

Hvad er retur- og byttepolitikken for jeres sengetøjsprodukter?

Vores retur- og byttepolitik gælder inden for 14 dage efter du har foretaget dit køb. Vi ønsker, at vores kunder er tilfredse med deres køb, derfor tilbyder vi altid gratis returnering.

Er jeres sengetøjsprodukter allergivenlige eller egnede til personer med allergier?

Vores produkter er fremstillet af allergivenlige materialer, hvilket gør dem egnede for personer med allergi. Dog kan individuelle følsomheder variere, så det er altid en god idé at teste produktet inden brug for at sikre, at der ikke opstår en allergisk reaktion.

Er jeres sengetøjsprodukter åndbare?

Ja, produkterne er åndbare. Vi bruger udelukkende 100% økologisk, GOTS-certificeret bomuld eller linned, fremstillet uden brug af kemikalier eller andre stofbehandlinger.

Hvilken type lukning bruger I til jeres sengetøjsprodukter?

Vi bruger en højkvalitets lynlås til både dynebetræk og pudebetræk. Lynlåsene er specielt fremstillet til sengetøjet og er derfor udviklet til at holde til kraftig vask og tørring. Hvis du oplever problemer med lynlåsene, vil vi erstatte produktet uden spørgsmål.

Kurv

Du har opnået fri fragt på din ordre Du er 349 kr fra gratis fragt.
Ikke flere produkter tilgængelige for køb