Denne sidde er ikke kompatibel med din browser. Vi anbefaler dig at bruge eksempelvis Chrome.

OEKO - TEX Hvad er det, og hvad betyder det for dig?

 

Vores mål er at få dig til at holde så meget af dit sengetøj, så du får lyst til at bruge det igen og igen. Samtidig tror vi også på, at for at få den følelse, er det vigtigt at vide hvordan det er blevet fremstillet. 

 

Producenter på tekstilmarkedet udvikler hele tiden nye produktionsprocesser for at begrænse omkostningerne. Så med mindre de rette forholdsregler følges, kan disse produktionssystemer føre til en ægte tidevand af sikkerhedsproblemer, der påvirker vores samfund og planeten negativt. Heldigvis findes der internationale enheder, som tester og certificerer tekstilprodukter for at sikre forbrugeren hvilke virksomheder der bringer det bedste produkt til markedet. Derfor har vi valgt at være Oeko-Tex certificeret, som er verdens førende sundheds og miljømærkning inden for tekstiler. 

 

En rundown på OEKO-TEX tekstiltestsystemer

OEKO-TEX er en koalition af 18 uafhængige tekstiltest og forskningsinstitutter med kontorer, der spænder over hele verden. Foreningen udnytter en bred vifte af testtyper og certificeringer til tekstilprodukter for at sikre, at potentielle kunder forstår alle aspekter af, hvad de skal købe. For at give dig en bedre forståelse af, hvad OEKO-TEX-testen omfatter, her er en oversigt over de vigtigste test- og certificeringssystemer, der bruges til at evaluere tekstilprodukter:

OKEO - TEX Standard 100

STANDARD 100 er "et omfattende tredjeparts test- og certificeringssystem for tekstilprodukter på alle produktionsstadier." Formålet med dette værktøj er at tilvejebringe en konsistent, objektiv metode til at vurdere tekstilprodukter på sikkerheden. STANDARD 100 er så fremadrettet, at den står for skadelige kemikalier, der ikke er lovligt regulerede endnu, hvilket betyder, at dets testkriterier går langt ud over gældende lovbestemmelser. STANDARD 100 test for miljørelevante stofklasser og alle andre faktorer relateret til forbrugersikkerhed. Enkelt sagt, tekstiler, der er certificeret af STANDARD 100, bruger regulerede materialer, der ikke vil skade dig, din partner eller dine kæledyr på nogen måde.

 

Find højkvalitet, ansvarligt fremstillet sengetøj hos  HOMEHAGEN

Som tilhænger af forsvarsvarlig tekstilproduktion er HOMEHAGEN stolt af vores OEKO - TEX STANDARD 100 certificering. Hvis du leder efter topkvalitets sengetøj, der produceres sikkert, må du helt sikkert tjekke vores online shop.

Sidst men ikke mindst, tøv ikke med at ringe eller message os, hvis du er interesseret i at lære mere om OEKO-TEX og tekstil certificering generelt. Vi vil gerne hjælpe.

 

 

Kurv

Du har opnået fri fragt på din ordre Du er 349 kr fra gratis fragt.
Ikke flere produkter tilgængelige for køb