Denne sidde er ikke kompatibel med din browser. Vi anbefaler dig at bruge eksempelvis Chrome.

Lang Hæftet Bomuld. Hvad er det?

Der er to brede grupper af bomuld; langklæbende bomuld og kortere bomuld, også kendt som Upland-bomuld.
Langhæftet bomuld giver ekstraordinære lange silkefibre og er kendt for sin overlegne styrke og ensartethed. Langklæbende bomuld er det bedste til vævning af sengetøj af høj kvalitet, og det er det, vi ved Homehagen brug for fremstilling af alle vores sateen og percale lagner og dyner.
Langklæbende bomuld vokser i begrænsede mængder, og ifølge International Trade Centre repræsenterer i øjeblikket ca. 3% af verdensomspændende bomuldsproduktion
Er lang klæbende bomuld noget, du bør bekymre dig om?

 

Ja!

 

Det lyder måske ikke så spændende, men når lang klæbende bomuld bruges til at lave sengetøj, producerer det overdådige silkeblader, der bliver blødere med hver vask. Når bomuldsfibre er vævet ind i garn, stikker enden af ​​hver fiber ud af garnet. Hvis der anvendes langklæbende bomuld til at oprette garnet, er der betydeligt færre ender af hver fiber til at stikke ud, hvilket giver dig et meget blødere luksuriøst stof. Jo flere ender (kort hæftning) den grovere / scratchier stoffet (tænk burlap pose ... lidt overdrivelse, men giver dig kernen i følelsen * scratchy *).

 

Stoffer lavet med langhæftet bomuld har tendens til at føle sig luksuriøse og også forblive på den måde længere. Det bidrager til stoffets styrke, så plader lavet med langhæftet bomuld har tendens til at svinge mindre, blive mindre rynket og endda holde stoffet farvestof bedre (så mindre fading over tid).

 

For at reducere omkostningerne produceres mange plader på markedet ved hjælp af korte hæftede bomuld eller bomuldsmedier. Prisen på disse ark kan se attraktivt ud, men hvad forbrugeren får i sidste ende er et ark, der ikke er så behageligt, har en kortere levetid, og generelt er det ikke kvaliteten af ​​plader, vi tror, ​​du burde eje.

Langklæbende bomuld vokser i begrænsede mængder, og ifølge International Trade Centre repræsenterer i øjeblikket ca. 3% af verdensomspændende bomuldsproduktion
På Homehagen mener vi ikke, at du skal betale en luksuspris eller ofringskvalitet for at få de allerbedste lagner. Derfor bruger vi lang bomuld udelukkende i vores produktion.

 

Vores mål er at give dig de bedst værdsatte, mest komfortable og stilfulde lagner på markedet. Et godt ark skal føles blødt og glat til hånden og være forbundet med ord som lyst, plys, naturligt, beroligende og stærkt.

 

Vi vil have dig til at elske dit strøelse, og vi tror, ​​at lang bomuld producerer de bedste strøelse. Prøv vores sateen eller percale ark og lad os vide, hvad du synes.

Kurv

Du har opnået fri fragt på din ordre Du er 349 kr fra gratis fragt.
Ikke flere produkter tilgængelige for køb