Denne sidde er ikke kompatibel med din browser. Vi anbefaler dig at bruge eksempelvis Chrome.

6 GRUNDE

6 Grunde til at du skal købe dit sengetøj hos Homehagen

 

Hos Homehagen er vi stolte af vores unikt designede sengetøj fordi vi bruger den bedste kvalitets bomuld, meget komfortable luksus lagner og dynebetræk til priser, der vil få dig til at smile.

 

 

 

1. "lækkert sengetøj bør ikke koste en formue"

 

Homehagen blev bygget på filosofien vi alle fortjener godt designet, smukt, høj kvalitet sengetøj, der gør en forskel til en rimelig og tilgængelig pris. Vores enkel dyne 140x200 cm og et pudebetræk starter fra 649,00 DKK, er spundet fra luksuriøse lang-hæfte bomuld, og har innovative designede detaljer.

 

2. ingen risiko, alle fordele

Det er ikke nødvendigt at bruge tid længere på at søge i butikkerne for at finde unikke produkter. Køb online og få sengetøj leveret direkte til din dør, nemt og hurtigt. 

plus, Homehagen er så sikker på du vil elske produkterner. De tilbyder gratis returneringer og en 2 års garanti på deres sengetøj og tæpper.

 

3. Direkte til dig fra fabrikken.

Homehagen benytter en direkte til forbruger model. Det betyder at det fordyrende mellemled/Grossist er skåret fra, som derfor gør det muligt at give dig høj kvalitets luksus sengetøj og en stor bestarelse samtidig.

 

 

4. Du kan mikse og matche og at skabe din egen identitet

Alle vores designs passer godt sammen og hver for sig.. Du kan mikse og matche din seng ud fra dine drømme, farvepaletten er også afbalanceret og dynamisk, der passer perfekt ind i ethvert hjem.

 

 

5. startede udfra ønsket om at finde unikt sengetøj

Jan og Henrik var på udkig efter lækkert sengetøj, der kunne gøre en forskel i deres hjem. Design og kvalitet var en vigtig faktorer sammen med øko venlige værdier, og som ikke skulle koste en formue, men da det ikke lykkedes at finde det –måtte de skabte det.
 

 

6. Så de gjorde arbejdet for dig

Homehagens grundlæggere har brugt utallige timer på at designe perfekte produkter og på at finde den helt rigtige producent, som kunne skabe det ønskede resultet. 

Et unikt produkt, der har sine rødder i Skandinavien, fremstillet i fantastiske kvaliteter, som kun vil blive bedre i brug og til meget konkurrencedygtige priser og med stærke øko-værdier.
 

 

Nu ved du, hvorfor HOMEHAGEN er det eneste rigtige valg, Hvad venter du på?

Kurv

Du har opnået fri fragt på din ordre Du er 349 kr fra gratis fragt.
Ikke flere produkter tilgængelige for køb