Det bedste sengetøj nogensinde

Vi har den bedste kvalitet af sengetøj på markedet. Vores produkter er produceret på de bedste fabrikker i

verden – dette er videnskaben bag vores kvaliteter. Lad os fortælle lidt om det…

1. Lange fibre

Hos HOMEHAGEN bruger vi kun langklæbende bomuld, fordi den producerer de længste, stærkeste og fineste bomuldsfibre, der gør sengetøjet blødere og glattere. I tilfælde af bomuld – længere stabil bomuld giver et bedre produkt, der holder tidstesten. Kortere fibre kan stikke ud af vævningen, hvilket gør en grovere, mindre holdbar vævning.

2. Single Ply Tråde

Vi bruger single-ply tråde, fordi det gør stærkere finere tråde. Det kan kun spindes af lange fibre bomuld, det endelige resultat giver lette, bløde, men ekstremt lange holdbare sengetøj. Multi-Ply tråde er en gruppe af svagere fibre snoet sammen for at skabe en falsk styrke. De bruger for det meste til en dårligere kvalitet, kortere stiftkatoner, hvilket resulterer i tykkere, grovere og tungere tråde.

3. Vævning

Et stofs vævning påvirker, hvordan det føles og ser ud. Begge vores væv er 100% bomuld, men de er ret, forskellige at føle på.

 

Kvaliteterne

Bomuldspercale 100% organic GOTS

Bomuldspercale er en traditionel 100 % bomuldsvævning, der har en garn-over og en garn-under konstruktion, der resulterer i en mat finish med en skarp, cool håndfølelse. Dens utrolige holdbarhed og blødhed betyder, at det bliver bedre med hver vask. Vores percale er mellemvægt og åndbar, hvilket gør den perfekt til både sommer og vintermåneder.

Her hos HOMEHAGEN er vores rene hvide sengetøj og klassiske striber lavet med bomuldpercale.

Bomulds satin 100% organics GOTS 

Vores satin vævning er en garn-under og tre-garn-over vævning, i en 300 trådtælling. Mere tråd overflade udsat af tre-over, en-under væve er, hvad der giver satin det uforglemmelige udseende og den utrolig bløde kvalitet. Satin er tungere end Percale, hvilket giver det en blødere og mere smooth føling mod huden – ideel til komfort året rundt.